St Hippolyt

St Hippolyt foder och stallträffar

St Hippolyt hästfoder – det bästa från naturen, när hästen själv får välja

St Hippolyt – ett foder som vi på Källhagens Gård är mycket stolta att vara återförsäljare för sedan maj 2013. Vi förklarar gärna mer om alla fördelar för just din hästs behov.

St Hippolyt och deras sortiment kännetecknas både av en ovanlig mångfald och av sina konceptuellt genomtänkta foderprodukter. Naturliga råvaror, vetenskapligt undersökta recept och förarbetningsmetoder efter fullvärdeprincipen, vilket säkrar effektiva fodermedel som gynnar hästen.
Fodret, som är baserat på krydd- och läkeörter, vänder sig till alla kategorier av hästar – från sällskapsponnyn till tävlingshästar på elitnivå. Korrekt användning av de olika fodersorterna, rådgivning om och sammansättning av en optimal fodring till varje häst är en central del av den service, St Hippolyt erbjuder sina kunder. Vi gör stallbesök bjuder in till foderträffar, gör foderstater och mycket mer.

St Hippolyt foder är lättupptagligt för hästen, med en stor andel organiskt bundna mineraler och spårämnen, vilket gör att det blir drygare i sin användning som i sin tur ger en bättre ekonomi. Vikten läggs på grovfodret som kompletteras med små mängder kraftfoder efter den enskilda hästens behov och beroende på grovfodrets kvalitet.

 

Foderstat till min häst – klicka här!

 

Du får hela paketet när du köper St Hippolyt

Om du känner dig osäker på vilket foder din häst behöver tveka inte att höra av dig, vi hjälper dig mer än gärna. Vi lägger utan extra kostnad upp en balanserad foderstat till din häst med hjälp av St Hippolyts foderkonsulenter! Grovfoderanlys behövs för att kunna säkerställa näringsintaget för hästen. Du har formulär att fylla i här ovan där du även kan ladda upp din analys.

Vårt lager på Källhagens Gård som finns i Hemfosa, Haninge har det mesta av St Hippolyts sortiment. Det vi inte har hemma, tar vi självklart hem till dig. Vi brukar som regel ha leveranser hit varje eller varannan vecka, så det tar inte så lång tid att få hem specialvaror.

Du kan antingen hämta dina varor här i vår butik/lager enligt överenskommelse (vi öppnar när du vill komma om vi är hemma). Vi levererar kostnadsfritt i närområdet i samleverans  med andra stall, kolla in vårt utkörningsschema här! Finns ditt område inte med, kontakta oss! Vi skickar så klart även varor ut i landet, vill du köpa hela pallar är det fraktfritt med direktleverans från Danmarks lager, kontakta oss för offert. För mer info se våra köp- och leveransvillkor.

Du beställer antingen via vår webbutik eller via mail (kontaktformulär nedan) eller sms (0708742385), du väljer vad du tycker fungerar bäst för dig. Vi finns här för dig och din häst och vi på Källhagens Gård älskar god service och tillgänglighet. Testa oss!

– Gå till webshop

 

Maila eller sms/ring gärna om du har frågor eller för att komma överens om hämt- eller leveranstid. Lagersaldot försöker vi hålla uppdaterat i webbutiken. De varor våra kunder köper regelbundet finns alltid i lager.

[contact-form-7 id=”238″ title=”Kontaktformulär 1″]

Här nedan ser du de senaste inläggen för St Hippolyt:

Månadens Produkter maj St Hippolyt

Månadens produkter maj St Hippolyt Övervikt hos hästar är ett stort problem Månadens Produkter maj [...]

Månadens produkter februari från St Hippolyt

Månadens produkter februari från St Hippolyt Ljuset är tillbaka vilket även innebär fällning och byte [...]

Välkommen på digital Foderkväll 2/11 kl19

Välkommen på digital Foderkväll! Detta är en kortare information som hålls som introduktion till de [...]

Nyheter från St Hippolyt – LIQUIDS

Nyheter från St Hippolyt – Får vi presentera ännu flera fantastiska produkter?! Vi kan med [...]

AstraVital och Makor Liquid fantasiska nyheter från St Hippolyt

AstraVital och Makor Liquid fantasiska nyheter från St Hippolyt Nya revulotionerande produkter från St Hippolyt [...]

Nyheter från St Hippolyt för känsliga hästmagar

Nyhet från St Hippolyt – Får vi presentera flera fantastiska produkter?! Vi kan med glädje [...]

Tips för en välmående hästmage och tarm

St Hippolyts 3 bästa tips för en välmående tarm! En väl fungerande tarm hos hästen [...]

Nyhet från St Hippolyt – Får vi presentera HestaBar!?

Nyhet från St Hippolyt – Får vi presentera HestaBar?! Vi kan nu presentera en produkt [...]