St Hippolyt hästfoder – det bästa från naturen, när hästen själv får välja

St Hippolyt foder och stallträffar

St Hippolyt – ett foder som vi på Källhagens Gård är mycket stolta att vara återförsäljare för sedan maj 2013. Vi förklarar gärna mer om alla fördelar för just din hästs behov.

St Hippolyt och deras sortiment kännetecknas både av en ovanlig mångfald och av sina konceptuellt genomtänkta foderprodukter. Naturliga råvaror, vetenskapligt undersökta recept och förarbetningsmetoder efter fullvärdeprincipen vilket säkrar effektiva fodermedel som gynnar hästen.
Fodret, som är baserat på krydd- och läkeörter, vänder sig till alla kategorier av hästar – från sällskapsponnyn till tävlingshästar på elitnivå. Korrekt användning av de olika fodersorterna, rådgivning om och sammansättning av en optimal fodring till varje häst är en central del av den service, St Hippolyt erbjuder sina kunder. Vi gör stallbesök bjuder in till foderträffar och mycket mer.

St Hippolyt foder är lättupptagligt (organiska mineraler och spårämnen) för hästen vilket gör att det blir drygare i sin användning som i sin tur ger en bättre ekonomi. Vikten läggs på grovfodret som kompletteras med små mängder kraftfoder efter den enskilda hästens behov och beroende på grovfodrets kvalitet.

Du får hela paketet när du köper St Hippolyt

Om du känner dig osäker på vilket foder din häst behöver tveka inte att höra av dig, vi hjälper gärna till. Vi lägger utan extra kostnad upp en balanserad foderstat till din häst! Grovfoderanlys behövs för att kunna säkerställa näringsintaget för hästen. Vi kan även hjälpa till med denna analys till ett rimligt pris. Klicka här!

Vårt lager finns i Hemfosa, Haninge. Du kan antingen hämta dina varor här, eller kontakta oss för leverans. Vi levererar kostnadsfritt i närområdet i samleverans och kan även sända varor via DHL upp till 10 kg, vill du köpa hela pallar är det fraktfri direktleverans från Danmarks lager, kontakta oss för offert, för mer info se våra köp- och leveransvillkor. Du beställer antingen via vår webbutik eller via mail (kontaktformulär nedan) eller sms (0708742385), du väljer vad du tycker fungerar bäst för dig. Vi finns här för dig och din häst och vi på Källhagens Gård älskar god service

– Gå till webshop
 Fullständigt sortiment (produktkatalog)
– Fullständig Prislista St Hippolyt

Maila eller sms/ring gärna dina frågor eller för att komma överens om hämt- eller leveranstid. Lagersaldo försöker vi hålla uppdaterat i webbutiken men eftersom många av våra kunder sms:ar in sina ordrar kan vi ligga lite efter i uppdatering ibland… Det mesta av det våra kunder köper finns i lager.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt mobilnummer

Ämne

Ditt meddelande