St Hippolyt

St Hippolyt foder och stallträffar

St Hippolyt hästfoder – det bästa från naturen, när hästen själv får välja

St Hippolyt – ett foder som vi på Källhagens Gård är mycket stolta att vara återförsäljare för sedan maj 2013. Vi förklarar gärna mer om alla fördelar för just din hästs behov.

St Hippolyt och deras sortiment kännetecknas både av en ovanlig mångfald och av sina konceptuellt genomtänkta foderprodukter. Naturliga råvaror, vetenskapligt undersökta recept och förarbetningsmetoder efter fullvärdeprincipen, vilket säkrar effektiva fodermedel som gynnar hästen.
Fodret, som är baserat på krydd- och läkeörter, vänder sig till alla kategorier av hästar – från sällskapsponnyn till tävlingshästar på elitnivå. Korrekt användning av de olika fodersorterna, rådgivning om och sammansättning av en optimal fodring till varje häst är en central del av den service, St Hippolyt erbjuder sina kunder. Vi gör stallbesök bjuder in till foderträffar, gör foderstater och mycket mer.

St Hippolyt foder är lättupptagligt (organiska mineraler och spårämnen) för hästen vilket gör att det blir drygare i sin användning som i sin tur ger en bättre ekonomi. Vikten läggs på grovfodret som kompletteras med små mängder kraftfoder efter den enskilda hästens behov och beroende på grovfodrets kvalitet.

 

Jag önskar foderstat till min häst – klicka här!

 

Du får hela paketet när du köper St Hippolyt

Om du känner dig osäker på vilket foder din häst behöver tveka inte att höra av dig, vi hjälper dig gärna. Vi lägger utan extra kostnad upp en balanserad foderstat till din häst! Grovfoderanlys behövs för att kunna säkerställa näringsintaget för hästen. Vi kan även hjälpa till med denna analys till ett rimligt pris. Klicka här!

Vårt lager på Källhagens Gård som finns i Hemfosa, Haninge har det mesta av St Hippolyts sortiment. Det vi inte har tar vi självklart hem tar allt mellan ett par dagar och som längst 2-3 veckor. Du kan antingen hämta dina varor här, eller kontakta oss för leverans. Vi levererar kostnadsfritt i närområdet i samleverans  med andra stall. Vi kan även sända varor via DHL upp till 10 kg, vill du köpa hela pallar är det fraktfritt med direktleverans från Danmarks lager, kontakta oss för offert. För mer info se våra köp- och leveransvillkor. Du beställer antingen via vår webbutik eller via mail (kontaktformulär nedan) eller sms (0708742385), du väljer vad du tycker fungerar bäst för dig. Vi finns här för dig och din häst och vi på Källhagens Gård älskar god service och tillgänglighet.

– Gå till webshop
 Fullständigt sortiment (produktkatalog)

Maila eller sms/ring gärna om du har frågor eller för att komma överens om hämt- eller leveranstid. Lagersaldot försöker vi hålla uppdaterat i webbutiken.De varor våra kunder köper regelbundet finns alltid i lager.

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ditt mobilnummer

    Ämne

    Ditt meddelande