Foderstat önskas till min häst

Foderstat önskas till min häst

 

 

 

 

 

 

Foderstat önskas till min häst – Känns det som det är du? Om du bor i södra Stockholm och är intresserad att veta mer om vårt fantastisksa foder från St Hippolyt och du välkommen att fylla i nedan formulär så återkommer vi till dig så snart vi kan.
Vi har varit stolta återförsäljare för St Hippolyt sedan maj 2013 och kan inte tänka oss att sälja något annat hästfoder. Vi försöker hålla hög service med hög tillgänglighet och kör även ut foder till stallen enligt körschema som du kan se här: Leveranssschema.

Här kan du läsa mer om St Hippolyt hästfoder och se vårt sortiment

Foderstat önskas till min häst . formulär:

Önskar foderstat St Hippolyt hästfoder
Vi räknar kostnadsfritt ut den bästa foderstaten till din häst. En förutsättning är att du bifogar en aktuell grovfoderanalys som vi kan utgå från och fyller i nedan formulär så gott du kan. Vi räknar enbart på St Hippolyts foder men kompletterar dock ibland med Eclips Biopharmab vid behov av att jämna ut CA/P balansen.
Här fyller du i ditt för- och efternamn
Här fyller du i din adress. Skriv även gärna vilket stall hästen står i om du bor i Stockholmsområdet.
Här fyller du i din emailadress
Skriv ras, typ och så mycket info som du tror är relevant för att välja vilket foder som passar.
Skriv även vad den borde väga om den är i över- eller undervikt. Om du inte vet exakt skriv vad du tror.
Då menar vi allt som kan vara foderrelaterat, såsom hovkvalitet, mugg, eksem, EMS/Fång, för het , för lat etc. Skriv hellre för mycket än för lite 🙂
Här finns utrymme att ta upp andra frågor du har om foder till din häst, vi försöker svara i den mån vi kan
Ladda upp din fil med grovfoderanlys här. Gärna PDF men jpg går också bra men viktigt att det är relativt hög upplösning och bra skärpa så den går att tyda. Tack!