Nyheter från St Hippolyt för känsliga hästmagar

St Hippolyt känsliga magar

Nyhet från St Hippolyt – Får vi presentera flera fantastiska produkter?!
Vi kan med glädje meddela att vi får ännu fler produkter mot känsliga hästmagar.

Vi har inte hunnit få in dem i lager ännu men kommer in i mitten av januari. Bara hör av dig om du vill beställa eller veta mer. Du kan läsa mer här nedan och om du går in via länkarna på respektive produkt nedan.

 

 

Natur Müsli Grain Free

NaturMüsli Grain Free – fiberbaserat och koncentrerat basfoder

NaturMüsli Grain Free är ett fiberbaserat basfoder utvecklat för särskilt känsliga hästar. För detta ändamål har vi tänkt på fiberkällorna, bland annat genom att använda gräsfibrer med stor diversitet, esparsett och fruktfibrer. Fibrerna stödjer det känsliga mag-/tarmsystemet, medan koncentrationen av naturliga vitaminer och organiska mineraler säkerställer att hästen utnyttjar produkten optimalt. Därför är det dagliga foderbehovet lågt och NaturMüsli Grain Free ekonomiskt att använda.

Fördelar 
Produkten har ett högt och mycket allsidigt örtinnehåll med inte mindre än 10 olika örter, som stödjer aptiten och matsmältningen. Samtidigt har NaturMüsli Grain Free en betydande andel omega-3-fettsyror från ingredienserna linfrön och linfröolja..

  • Lusernfritt och spannmålsfritt med ett lågt socker- och stärkelseinnehåll
  • Fiberbaserat med stor örtdiversitet
  • Koncentrerat innehåll av vitaminer och mineraler, vilket ger en liten daglig fodermängd

 

Gastro Relief Beet

Gastro Relief Beet – är ett fiberfoder som främjar god magkultur

Gastro Relief Beet har utvecklats för att säkerställa välmående hästar av alla slag. Särskilt lämpligt för hästar med känsliga magar samt muskel- och ämnesomsättningsproblem.

Fördelar 

Gastro Relief Beet är ett särskilt magvänligt fiberfoder för alla typer av hästar. Den är ett optimalt komplement till det vanliga basfodret eller en utfodring baserad på enbart grovfoder, vitaminer och mineraler. Svårfödda hästar och hästar i konvalescens kan ha stor nytta av denna lättsmälta blandning. Den har ett högt innehåll av naturliga pektinkällor samt havtornsmacerat som är skonsamt mot magen och
mjuknar snabbt när man blöter upp den

  • Naturliga pektinkällor och lysininnehåll
  • Skonsamt mot magen med lågt stärkelse- och sockerinnehåll
  • Helt spannmålsfritt, utan soja och lusern och utan tillsatta mineraler

 

 

Gastro Relief Oil

Gastro Relief Oil – Olja för att stötta den känsliga magslemhinnan

Gastro Relief Oil är en olja som består av skonsamt kallpressade oljor och örter berikad med havtornsextrakt och tillsatt gurkmeja.
Havtornsbär innehåller en speciell sammansättning av fleromättade fettsyror, vitamin A och E och en mängd fytonäringsämnen. Extrakt från dessa bär är särskilt vårdande för slemhinnan.

Fördelar 

Naturligt stöd för slemhinnan i den körtelrika delen av magsäcken. Skyddar och stöttar regenerering av magen/tarmslemhinnan, speciellt slemhinnan i den körtelrika delen av magsäcken på alla hästar Idealisk i kombination med Gastrointestinal

  • Naturligt stöd för slemhinnan i den körtelrika delen av magsäcken
  • Skyddar och stöttar regenerering av magen/tarmslemhinnan, speciellt slemhinnan i den körtelrika delen av magsäcken på alla hästar
  • Idealisk i kombination med Gastrointestinal