EquiGard ®

Equigard

Equigard är ett dietfoder till hästar med ökad risk för fång, överviktiga hästar etc. En Fibermüsli helt utan spannmål och melass.

Equigartd, St Hippolyt, foder för fånghästar, EMS
Equigard

Användning

EquiGard används till hästar med konstaterat ämnesomsättningsproblem (EMS), Cushings Syndrom, PSSM, Korsförlamning eller magsår. Används som tillskott till utfodring med hö och där utfodring med spannmål undviks. Perfekt för att understödja en fysiologiskt balanserad viktreduktion.

Fördelar

EquiGard är helt utan spannmål, men med en mycket hög och enastående mineralisering, som understödjer energi- och sockerämnesomsättningen.

Innehållets speciella kännetecken

EquiGard har ett lågt innehåll av stärkelse och socker, mycket högt innehåll av lättsmältbara råfibrer samt omega-3-fettsyror. Understödjer ämnesomsättningen och är fullt täckande med vitaminer och mineraler.

Utfodringsanvisning
Ca 200-350g dagligen per 100 kg kroppsvikt. Ett högre energibehov (prestationshästar) täcks genom att supplera med PreAlpin eller Struktur-E, om de inte ges spannmål.

20 kg säck  Beställ

OBS! Fodersäckar skickas bara med lokal frakt inom Stockholm inte med DHL förutom helpallar om minst 42 av samma säckvara (dessa skickas fraktfritt direkt från danmark) Kontakta oss

Fås även som pellets om säck 25 kg