Hästprodukter

Hästprodukter
På Källhagens Gård har vi valt att sälja hästprodukter och andra produkter som vi själva provat och inte vill, eller kan vara utan. Dessa hästprodukter vill vi dela med oss av för att skapa friskare hästar och en enklare vardag för dig precis som de gjort för oss.

Vår ambition är inte att ha allt som alla andra har utan försöka plocka ut de bästa produkterna i vårt tycke. Vi vill stå för det vi säljer och ha en god omsättning för att kunna hålla nere priserna till dig som kund. Vi tar gärna hem produkter från företagen vi samarbetar med även om vi inte har det i vårt ordinarie sortiment.. Bara höra av dig till oss.

Vi är ensam återförsäljare för den fantastiska Thermo-hinken från Pride of the Farm i USA, som håller vattnet isfritt även under -20C. En självklar hink för din häst så du vet att den har vatten att dricka när den blir törstig även om den står i utebox eller i ett osiolerat stall på vintern när vattnet annars hunnit frysa innan det är dags för hästen att dricka. Den håller givetvis även vattnet kallt på sommaren. Fungerar som en termos.

Vi är återförsäljare för det ekologiska och naturliga hästfodret St Hippolyt och Agrobs tillverkat med stor miljömedvetenhet på ett unikt sätt. Vi håller foderinformationer samt hjälper våra kunder räkna ut foderstater med hjälp av deras höanalyser utan kostnad. St Hippolyt har även ett litet sortiment för oss människor- fråga oss gärna!

Vi är återförsäljare för danska Mink Horse, ett modemedvetet Danskt företag som profilerat sig på skor och kläder för ryttare och snygga praktiska tillbehör till hästen. Produkterna har från medel till hög kvalitet till ett medel till lågt pris vilket är en mycket bra kombination. Du får riktigt bra produkter till ett rimligt pris! Titta särskilt på skor, täcken, schabrak som är mina egna favoriter. Här hittar du även ridbyxor i lite större storlekar, lite olika per modell. Ridbyxorna är även längre än traditionella ridbyxor med sin mjuka mudd i nederkant som du lätt kan vika upp om du vill ha dem kortare. Mycket praktiskt och snyggt!

Vi är återförsäljare för Hansbo Sport, Eclips Biofarmab och Willab(som numera är samma företag). Här har vi bara tagit upp ett mindre sortiment i vår webbutik men tar gärna hem varor som du önskar. Bland varor vi tagit upp är Sverigegrepen som gör jobbet i stallet så mycket enklare för kroppen, Sverigegrepen är en ergonomisk mockgaffel. Vi säljer även Green Guard betesreducerare för hästar som gärna äter mer än de hinner förbruka, det är enligt oss den absolut bästa betesreducerarn på marknaden. När du vill/måste ha hästen på bete även om den borde gå i en skogshage eller annan betesminimal hage. Fungerar utmärkt och du kan ha hästen i den vanliga flocken.Vi har även en hel del kompletterande mineral och foderprodukter från Eclips Biofarmab.

Vi är återförsäljare för Scippis – Australian Fashion, som har supersnygga och välgjorda kläder och accessoarer i läder, canvas, oilskin och andra matarial. Väskor, ryggsäckar, rockar, jackor, hattar mm. Vi har ett urval som vi visar i vår webshop och har på lager men tar hem allt annat på beställning. Ca 1 veckas leveranstid på det vi inte lagerhåller, bara att maila, ringa eller sms:a oss din önskan.

Vi är återförsäljare för Blue Hors, vi har valt att arbeta med deras sortiment av hudvård och annat som inte är foder. Blue Hors är ett danskt kvalitetsföretag med många fantastiska produkter. Vår absoluta favorit är Milk & Honey som hjälper torr och skadad hud snabbt. Fantastiskt läkande om din häst blivit utsatt för giftiga växter som orsakat fotosensibilitet och lika fantastiskt för mina egna nariga händer och fötter. Ett måste ha!

Vi är återförsäljare för Hippofix, vi har valt att arbeta med deras sortiment av då det är svårt att vara utan dem helt enkelt. Hippofix  är ett svenskt inovationsföretag med många fantastiska produkter. Vår absoluta favorit är Sårsrayen som går in på djupet och renar och lämnar inga rester i såret. Lika bra för hästen som för dig själv. Även vattenreningen är ett måste både sommar som vinter för att slippa slösa på vatten men ändå veta att det är bakterie och giftfritt vatten.

Vi var återförsäljare för My Land 2018/2019 men har valt att inte ta in hösten 2019 pga god tillgång på svenskt bra hösilage/ Leader´s Spirit ett hösilage i småpack, 20 kg från Balticum av mycket hög kvalitet. 100 % naturligt utan tillsatser, ett högt innehåll av råfiber och protein och lågt innehåll av stärkelse och socker. Fritt från svinpest. Fritt från ogräs (i stort set. Fördel med Balticum är att de har i stort sett samma flora som Sverige vilket  inte övriga EU har). Ett Certifierat foder för EU och Norge – nu även i Sverige. Är du intresserad av större partier hör av dig så ser vi om vi kan hjälpa till.

thermohink röd

 

 

 

 

 

St_Hippolyt_logo

 

 

 

 

 

Mink logo 8x8

 

 

 

 

 

Willab-Hansbo-logo

 

 

 

logo mellan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vårt sortiment utökas kontinuerligt med nya spännande och bra produkter. Håll dig uppdaterad här på vår webbutik forhasten.se och/eller på vår facebook-sida.