Hästfoder

Vi säljer analyserat hö som hästfoder i hårdpressade småbalar från egen skörd i mån av tillgång. Tyvärr inte så ofta vi får över att sälja men du kan läsa mer nedan.
För mer info.

 

 

 

 

 

Du får hela paketet när du köper St Hippolyt

St Hippolyt hästfoder

Vill du ha ditt hästfoder direkt till stallet? – Kontakta oss!

Sedan april 2013 kan du köpa St Hippolyt hästfoder hos oss på Källhagens Gård, vilket vi är mycket stolta över. St Hippolyt har fått många priser och utmärkelser för sitt foder och många produkter är registrerade varumärken med dokumenterad bevisad effekt, såsom Glucogard tillskott vid fång och EMS, Movicur för led- och senproblem, Ungulat för att bygga upp hoven m fl produkter. Vi lagerhåller för hämtning och kör som regel ut foder på Södertörn enligt överenskommelse i samkörning till stallen. Om du vill besöka oss är det bäst att sms:a eller maila innan, för att komma överens om tid så vi finns hemma. Vi finns på plats de flesta vardagar samt vissa kvällar och helger efter överenskommelse. Du gör enklast din beställning via forhasten.se, betalar med swish och skriver vart det ska levereras eller hämtas.
För mer info

 

 

 

 

Hösilage i småpack om 20 kg – Ej i vårt sortiment 2019

Under hösten 2018 tog vi beslutet att som importör ta hem det kända märket Leader´s Spirit från Litauen. Ett mycket högkvalitativt hösilage i småpack om 20 kg. Hel pall 50x20kg. Vi har dock inte beslutat om vi kommer att hålla detta i vårt ordinarie sortiment eller om det bara var ett ”engångsår” p.g.a den tuffa torkan 2018, med foderbristen som följd.
För mer info

 

 

 

 

 

 

 

Bra länkar:
Höanalyser kan göras hos Eurofins eller Agrilab
Vill du räkna egen foderstat finns ett gratis program via Hästsverige,
Men jag rekommenderar vår gratistjänst som görs av utbildade Agronomer/Hippologer. Det blir mer exakt och du får dessutom råd och en balanserad foderstat som passar just din häst.

Vi kan även göra stallbesök och hullbedöma hästar och ge foderråd och foderstat på plats. Kontakta oss för mer information eller läs mer här.