ChampionsClaim

ChampionsClaim till hästar i toppsporten

International Sports Champion Claim, St HIppolyt foder
Champions Claim

Användning
ChampionsClaim, eller som det egentligen heter International Sports ChampionsClaim används till hästar som utför långvarigt arbete med moderata explosiva prestationer. Är optimalt för hästar inom dressyr, hoppning, fälttävlan, western- eller körsporten, där det är behov av en aerobt/anaerobt muskelomsättning.

ChampionsClaim + olja
Distansridning kräver uthållighet under många timmar. För att undgå mjölksyrebildning i musklerna fodras det på en låg glykemiskt nivå med begränsad tilldelning av kolhydrater. Champions Claim suppleras därför med HippoLinol för att täcka det ökade behovet av
fettsyror som används till omsättningen i den aeroba muskelomsättningen.

ChampionsClaim + havre
Inom trav- och galoppsporten är det behov av maximal energiurladdning under en kort tid. Den anaeroba energiomsättningen kräver tillförsel av spannmålsstärkelse. Champions Claim suppleras därför med C’Real Basics Dynamic för att uppnå en optimal energifrigivning till trav- och galopphästarnas anaeroba muskelomsättning. 

Fördelar
Stabiliserar hästens temperament och samarbetsvilja genom att förebygga stora svängningar i blodsockret. Ger låg glykemisk fodring.

Innehållets speciella kännetecken
Innehållet av lättsmältbara fibrer och oljor stabiliserar blodsockernivån och säkrar energiförsörjningen över längre tid.

Utfodringsanvisning
Som det enda kraftfodret 2-4 kg per häst dagligen eller som komplement till den ordinarie grundfodringen, 0,5 kg per häst dagligen.

20 kg säck

För pris och beställning

OBS! Fodersäckar skickas bara med lokal frakt inom Stockholm inte med DHL förutom helpallar om minst 42 av samma säckvara (dessa skickas fraktfritt direkt från Danmark) Kontakta oss