Vi introducerar ESSENTIAL FOODS

Essential Foods

Vi introducerar ESSENTIAL FOODS hos Källhagens Gård och webshopen forhasten.se
Som de flesta vet säljer vi redan hästfoder av högsta kvalitet här på Källhagens Gård. Nu introducerar vi även hundfoder av högsta kvalitet – ESSENTIAL FOODS. Känner du inte redan till detta fantastiska hundfoder vill vi ge dig en chans att bekanta dig mer tillsammans med oss och ett enastående erbjudande:

ESSENTIAL FOODS är ett högkvalitativt hundfoder för alla typer av hundar. Detta kvalitetsfoder är något alldeles speciellt. Det låter kanske otroligt, men vi har försökt beskriva vad som gör det så enastående att servera ESSENTIALS till din hund. ESSENTIAL FOODS filosofi är att måltiden ska bidra till ett balanserat beteende (BOF) och en optimal hälsa för din hund som ger en längre mättnadskänsla och mer balanserad energi. Dag efter dag och år efter år, det förtjänar alla. För att kunna uppfylla detta ambitiösa mål måste innehåll och sammansättning vara i en klass för sig. Välkommen till ESSENTIAL FOODS och Källhagens Gård! Läs mer här! eller Gå direkt till webshop.

HANDLA HÄR!

För mer info och kontaktformulär

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

INTRODUKSTIONSRABATT UPP TILL 20% och tunna på köpet* – gäller inte längre sista dag 19/1 2020.

* Så här fungerar introduktionsrabatten:
20% rabatt : Inför vår första beställning till vårt lager tar vi nu in beställningar på fodersäckar. Vi ger 20% introduktionsrabatt på dessa! Köper du minst 2 säckar får du dessutom en ESSENTIAL  hink/tunna till ditt foder utan extra kostnad. (säckarnar är 3 kg för mindre raser och 12 kg för de större, gränsen går vid 15 kg vuxenvikt). Detta erbjudande gäller endast för dig som hämtar här hos oss i Hemfosa eller köper hästfoder av oss och får samleverans till ditt stall. Rabattkod: Ess20

För er som inte har möjlighet att komma hit och hämta eller bor i vårt utkörningsområde, gäller följande introduktionsrabatt:

15% rabatt : Beställ för minst 500kr och få din leverans fraktfritt direkt hem till dig från centrallagret, tunna ingår ej. Rabattkod: Ess15

För båda rabattkoderna gäller att din order ska läggas senast den 12 januari 2020 Förlängt till 19 januari och leverans/hämtning sker från vecka 4-5 eller enligt överenskommelse.