VÅRKVÄLL 22 maj 16-20 ÖPPET HUS

Vårkväll 22 maj

Kom och häng med oss på VÅRKVÄLL 22 maj 16-20

Linn Wittlock från St Hippolyt kommer 18-18.30 att hålla en praktisk clinic på ridbanan uppe vid gårdsplanen. Fokus på hullbedömning av häst och utfodring under gräs- och sommarsäsongen. Du får med dig bra tips hur du kan hjälpa din häst till en sund hullstatus.

Passa även på att fynda bland alla våra varor till minst 15% rabatt på plats och 10% i vår webshop* forhasten.se. Ni som kommer hit, tänk på att handla innan kl 18 och/eller efter 1830. Ingen försäljning under själva clinicen.

Vi rekommenderar att ni samåker då parkeringen är begränsad (finns uppe på gårdsplan och nere vid stallet, ställ er smart så många får plats) Packa inte in i bilen innan betalning. Blir vi många kan det ta lite tid så ha lite tålamod 🙂

Vi bjuder på korvgrillning och dricka för alla som svarar att ni kommer (svårt beräkna åtgång annars) 🙂 Du som vill grilla korv svarar med sms till 0708742385 eller mail till ann@kallhagensgard.se

Varmt välkommen!

*10% i vår webshop med rabattkod 240522 som gäller under hela dagen och kvällen 22 maj (frakt tillkommer på allt som skickas, ni som vill vänta på nästa utkörning eller hämta själv väljer det alternativet. OBS! Skriv vilket stall för utkörning i samleverans. Är du ny kund fråga om vi kör till ditt stall (utkörningsshema här) och minst 15% för er som kommer hit till oss i Hemfosa på allt utom promotionartiklar som är 10% även här)

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi hoppas att du kommer! Varmt välkommen!

För dig som inte kan komma eller om du bor ute i landet har du rabatt även i vår webshop hela dagen. Finns inte varan hemma, beställer vi hem och skickar/levererar allt samtidigt eller enligt överenskommelse.
*10% i vår webshop med rabattkod 240522 som gäller under hela dagen och kvällen 22 maj

 

Källhagens Gård tar in K9 Horse i sortimentet!

Vi har fått förmånen att testa ett antal produkter – vi ÄLSKAR dem. Och det är ju så vi jobbar! Det vi vill använda själva vill vi dela med oss av till våra kunder! Vi har beställt hem en del av deras stora sortiment till vårt lager/butik som du får möjlighet att köpa till rabatterat pris den 22 maj. De flesta produkter kan du även testa på plats! Produkterna håller på att läggas upp i vår webshop, och väntas hem lagom till vårt Öppna Hus 22 maj.

Tipsa gärna en vän att kika in på forhasten.se eller att komma och mingla med oss och andra trevliga hästmänniskor.

Håll avstånd när ni går in och handlar. Vi har ett lager för St Hippolyts säckar och kurer samt en liten butiksbod med Hundfoder, kläder, accessoarer och andra hästtillbehör och groomingprylar. Vi vill gärna att du anmäler dig så vi har korv så det räcker men alla är välkomna. Det är ”öppet hus” eller rättare sagt ”öppen gård” Varmt välkommen!

Anmälan görs via sms 0708742385 eller mail ann@kallhagesgard.se
Du kommer väl?  Hitta hit!