Relax BioCare – Ny hudvårdsserie från St Hippolyt

BioCare Nyhet från St Hippolyt

Relax BioCare – Ny hudvårdsserie från St Hippolyt
Vi kan med glädje meddela att vi får ännu fler fantastiska produkter från St Hippolyt

Vi har inte hunnit få in alla i lager ännu men en del av dem finns redan på plats och de andra kan vi skicka direkt från centrallagret. Bara hör av dig om du vill beställa eller veta mer. Du kan läsa mer här nedan och om du går in via länkarna på respektive produkt nedan.

Vi vill presentera Relax BioCare som kom redan innan sommaren men vi är lite sena med den vilket vi ber om ursäkt för…

VÅRDPRODUKTER TILL DIN HÄST HOS ST. HIPPOLYT
St. Hippolyt tror på att tillhandahålla vårdprodukter av högsta kvalitet för hästar. Deras omfattande sortiment omfattar insektssprayer, hovvård och andra specialprodukter för hästar som är utformade för att säkerställa din hästs hälsa och välbefinnande. De använder endast de bästa ingredienserna från pålitliga leverantörer för att garantera produkternas säkerhet och effektivitet. Alla produkter är rigoröst testade och formulerade för att vara skonsamma mot huden men ändå tillräckligt kraftfulla för att hantera vanliga problem som drabbar hästar. Oavsett om du är en professionell ryttare eller bara en entusiast som letar efter överlägsna lösningar för hästvård, kan du lita på att St. Hippolyt förser dig med förstklassiga produkter som håller din häst frisk och glad. Hos oss hittar du deras sortiment för optimal hästvård. Shoppa hela eller del av kollektion idag och njut av sinnesfriden som kommer med produkter av högsta kvalitet från St. Hippolyt!
VÅRDPRODUKTER – SAMMA HÖGA KVALITET SOM ST HIPPOLYT FODER
Relax BioCare-produkterna håller en hög kvalitet, vilket avspeglas i harmonin mellan djur, människor och miljö. Det är viktigt för oss att produkterna fungerar optimalt tillsammans med djuren. De ska både vara verksamma och behagliga att använda. På samma sätt som i St. Hippolyts foderprodukter, vill vi använda växterna och jordens styrkor i våra produkter. Vi tar hand om djuren efter deras behov, och vi värnar om miljön när det gäller produktion och förpackning.
De använder återvunnet material i sina förpackningar, för att utnyttja de tillgängliga resurserna på bästa möjliga sätt. Där det är möjligt, använder vi återvunnen plast. På så sätt minskar vi behovet av ny plast. För vårt fraktmaterial använder vi i huvudsak papper, och för reklammaterial och annat tryckt material använder vi uteslutande återvunnet papper.
Här nedan ser ni urvalet, en del produkter finns även för hundar. De läggs upp under veckan som kommer.. Klicka här för att läsa mer om alla dessa produkter och beställa