Nyheter från AGROBS !

Agrobs Nyheter

Nyheter från AGROBS !

 

Nyheter från Agrobs (ett foder från Alperna som distribueras via St Hippolyt)

Det är inte så ofta vi får presentera nyheter från Agrobs men idag har vi ett par nya produkter att visa er. AlpenGrün Seniormüsli & Wölbchen Bussi

En uppfriskande liten goding som passar för klickerträning -Wölbchen Bussi och en extremt läcker och välkomponerad müsliprodukt för seniorhästar – AlpenGrün SeniorMüsli!
Precis som våra andra produkter från Agrobs är även dessa sammansatta av Pre Alpin-fibrer och innehåller även flera fiberråvaror utan konstgjorda tillsatser, spannmål eller melass!

Då detta är helt nya produkter har vi inte hunnit få in dem i lager, men tar hem på beställning och lagerför vartefter vi får kunder på dem som vanligt.

 

Alpen Grün senior musli


AlpenGrün Seniormüsli
AlpenGrün SeniorMüsli har utvecklats för att täcka den äldre hästens behov. Gräs och örter täcker det grundläggande behovet av råfibrer av högsta kvalitet, medan lättsmälta proteiner och viktiga aminosyror från Myoalpin®-fibrerna främjar bevarandet av muskelmassa. Den korta fiberlängden säkerställer ett optimalt nyttjande av båda fibertyperna, även för hästar med tandproblem.

Kombinationen av linfröpellets och AGROBS® öljäst stödjer matsmältningen och foderutnyttjandet. Solrosfrön ger en särskilt skonsam energi från fleromättade fettsyror. Mariatistelpellets stärker leverns funktion som det centrala ämnesomsättningsorganet.
Rotfrukter, äppelkvass, hallon- och björnbärsblad samt rosenblad ger optimal smak och tillför en mängd värdefulla livsviktiga ämnen.
AlpenGrün Senior Müsli är en balanserad sammansättning som är optimalt anpassad till den äldre hästens behov, även till de känsliga seniorerna med tanke på dess långa liv.

 

Wülbchen bussi


Wölbchen Bussi
Godbiten Wölbchen Bussi, innehåller Pre Alpin-fibrer och rödbetor pressat till pellets på ca. 9 mm. Den har tagits fram i samarbete med Youtubern och Instagramprofilen Annika Hansen vars vita Trakehnersto heter Wölbchen, därav Wölbchen Bussi. Det är en extremt välsmakande godis som alla hästar älskar, med ett naturligt lågt innehåll av socker och stärkelse.

Utfodring: ca. en handfull dagligen