Nyheter från Mink Horse i höst

Nyhet Mink Horse

Nyheter från Mink Horse i höst

Nyheter från Mink Horse of Denmark nu i höst är flera färger av de populära schabraken Mm Brick samt två snygga jackor. Den ena en sweater lika den som redan finns i marinblått, denna i svart och utan luva vilket gör den bra att ha även när du rider. Den andra jackan Charm är en snygg praktisk jacka i quiltat/stickat material i marinblått. De finns på lager nu men kommer nog snabbt ta slut. Bra julklappstips!

 

Mm Brick Silverline
Schabrak nu i alla färger och modeller

Klassisk, elegant och mycket funktionellt schabrak med anti-slip, ventilation, quick-dry och stötdämpning/tryckfördelning.
Det inbyggda memoryskummet under sadeln, garanterar konstant tryckfördelning och stötdämpning för hästens rygg. Undersidan är fodrad med ett strukturerat micromesh, vilket säkerställer att schabraket ligger stilla och fördelar och transporterar bort fukten från hästens rygg, så den alltid är torr.

Färger: Mörk marinblå, Vinröd. Vit
Nya färger: Mörk grön, Antracit och svart . Alla färger med svart lackad kant

 

Mm Brick Classic
Schabrak nu i alla färger och modeller

MmBrick Classic schabrak är elegant och mycket funktionellt schabrak med anti-slip, ventilation, quick-dry.
Undersidan är fodrad med ett strukturerat micromesh, vilket säkerställer att schabraket ligger stilla och fördelar och transporterar bort fukten från hästens rygg, så den alltid är torr. Längs toppen av schabraket finns ett nät, som ger ventilation och frisk luft under schabraket.

Färger: Mörk marinblå, Vinröd. Vit
Nya färger: Mörk grön, Antracit och svart . Alla färger med svart lackad kant

 

 

Jacka Charm

Jacka CHARM – en quiltad/knitted övergångsjacka, snygg, sportig och praktisk med fina detaljer från danska Mink Horse.

Jacka CHARM en quiltad/knitted övergångsjacka, snygg, sportig och praktisk med fina detaljer från danska Mink Horse. Stickningen sitter som paneler längs sidan och på ärmarnas undersida. Det quiltade materialet är smuts- och vattenavvisande, vilket gör jackan extremt praktisk

Färg: Marinblå

 

 

Sweat – Sweater jacka

SWEAT – sweater Jacka, praktisk och figurformad, smuts- och vattenavvisande från danska Mink Horse.

JPraktisk och elegant sweater jacka i ett andningsbart och stretchigt material som både är vatten- och smutsavvisande. Materialet är tillverkat med en speciell stickteknik som gör det mekaniskt stretchbart och temperaturreglerande samt garanterar optimal komfort vid alla temperaturer.

Färg: Svart