Ungulat 10% rabatt – Kampanj under september!

Ungulat kampanj 10 proc september

Ungulat 10% rabatt – Kampanj under september!

Ungulat 10% rabatt – Kampanj under september månad! Priset är justerat i vår webshop, så du behöver ingen kampanjkod. Rabatten gäller så långt vårt lager räcker, dock längst till 30 september 2023. Klicka på länken i namnet nedan för mer information och för att beställa. Vi ger även 10% rabatt på Ungulat HoofLotion enligt samma princip som Ungulat.

Ungulat 10% rabatt - Kampanj under september

 

 

Ungulat 10% rabatt - Kampanj under september

  • Stödjer och stärker hela hoven
  • Ger synliga resultat
  • Vetenskapligt dokumenterad effekt
Tillför näringsämnen som spannmål, öljäst, biotin, aminosyror, zink, organiska svavelföreningar, linfrön och B-vitaminer, som stödjer hovens struktur, näringsupptag och blodcirkulation.
Utfodringsrekommendation
Ca 40 g per 100 kg kroppsvikt dagligen tillsammans med det dagliga fodret.

Som underhållsdos, ca 20 g per 100 kg kroppsvikt dagligen.

 

Ungulat Hoof Lotion
Ungulat HoofLotion är en återuppbyggande och fuktighetsgivande hov-gel som är baserad på stamceller från växter och alg-extrakt. Den används till  hästar med dålig horntillväxt och torra hovar.

 

 

  • Understödjer hovens återväxt
  • Stimulerar och främjar hovens tillväxt
  • Högt innehåll av aminosyror, mineraler och vitaminer

 

Användning
2-3 gånger per vecka, för utvärtes bruk på en väl rengjord hov. För optimalt resultat rekommenderas tvätt och tork av hoven före applicering. Börja med att applicera gelen på strålen, för att avsluta med på hornets utvändiga del. På grund av att gelen innehåller aminosyror, kan vita mjäll uppstå.