TÄVLA OM JULKLAPP FRÅN ESSENTIAL FOODS!

Tävling Essential Foods julklapp

TÄVLA OM JULKLAPP FRÅN ESSENTIAL FOODS!

TÄVLING!
Alla som handlar fodersäckar till hund och katt under november månad är med och tävlar om en julklapp till sin pälskling. En lott per liten säck och två lotter per stor säck eller 4x3kg. Vi drar en vinnare den 2a advent. Hundfoderköpare kan vinna årets Julåse (värde 245kr) eller om du hellre vill ha en dagbok så är det ok. Kattfoderköpare kan vinna set med 2 Lynx+ 2 Mini Salmon Delight (värde 180kr)
Tävling och vinnare läggs ut på vår hemsida och sociala medier den 3e advent.. Även du som redan handlat i november tilldelas lotter, maila eller sms:a oss ditt ordernummer så fixar vi så du får dina lotter. Du kan även köpa julpåse eller dagbok i begränsat antal här: webshop hundprodukter

Alla som köper säckar är med och tävlar, lägger du dessutom ut i sociala medier, Instagram eller Facebook att du köper Essential Foods hos Källhagens Gård får du en extra lott.

Tävlingen pågår t.o.m 2a advent och vinnaren dras då. Vi kommer göra dragningen som en händelse på Instagram både på För Hästen och Källhagens Gård. Vinnaren kontaktas via mail och annonseras även på Instagram och Facebook och kan därefter hämta sin vinst hos oss eller få den skickad med nästa beställning.

Tävlingen är på intet sätt sponsrad, administrerad eller arrangerad av Facebook eller Instagram. Vinstskatt gäller enligt svensk lag.