Månadens produkter februari

Månadens produkt

Månadens produkter februari

Månadens produkter i februari kommer från St Hippolyt samt Furminator.
St Hippolyt lyfter fram produkter för att boosta upp inför pälsbytet. Det är en resurskrävande process som kan påverka både hästens energi- och mineralomsättning. Vissa hästar kan till och med få ett lägre blodvärde under denna period. Du kan hjälpa din häst under pälsbytet genom att lägga till extra mineraler och spårämnen, organiskt bundna är att föredra. Dessutom bör omega-3-fettsyror från exempelvis linfrön och B-vitamin ingå i hästens utfodring för att stödja processen. Öljästen i vår mash innehåller b-vitamin samt främjar hästens egen b-vitamin produktion så du behöver inte tillsätta det separat.

Vill du ha rabatter och extrapriser bör du prenumerera på vårt nyhetsbrev samt följa oss i sociala medier såsom Facebook och Instagram. Det är oftast där vi annonserar rabattkoder. Vill även fortsätta tjata om att alla våra regelbundna St Hippolytkunder alltid har 10% på vårt nya hundfoder ESSENTIAL FOODS

Furminator
Detta redskap är oumbärligt för alla oss med långhåriga hästar. Den underlättar något alldeles kopiöst när man borstar av den fällande pälsen. Se gärna filmklippet när du scrollar ner på sidan via länken ovan.

 

 

 

 

Microvital St Hippolyt

 

MicroVital – När hästen byter päls
MicroVital är en spårämneskur som rekommenderas till hästar som är eller har varit under hård belastning, som exempelvis vid pälsbyte (höst och vår) eller i kombination med avel, hårt arbete eller behov av återhämtning. MicroVital ger snabba och synliga resultat.
  • Innehåller organiskt bundna mineraler och spårämnen
  • Högt innehåll av zink, koppar och mangan
  • Innehåller nukleotider från öljäst

GlyxMash säck St Hippolyt

 

Glyx-Mash – Mashen för alla
En fiberrik mash som är särskilt framtagen för hästar som har nehov av en utfordring som är särksilt skonsam för magen och samtidig har ett lågt innehåll av kolhydrater. Glyx Mash understödjer och återupprättar tarmfunktionen. Blandas med ljummet vatten (max 40 grader). Låt stå i ca 15 minuter innan utfodring. Under sommaren kan kallt vatten användas, låt då mashen stå i 30 min innan utfodring.
  • Perfekt till hästar som ska undvika höga nivåer av socker och stärkelse
  • Högt fiberinnehåll
  • Prebeotisk och utresande

 

 

Linus Star, Linfrö, St HIppolyt, Källhagens Gård

LinuStar
Enkel tilldelning av Omega-3 fettsyror.
Ett tillskott som uteslutande innehåller lättkrossade, gyllengula linfrön som sväller och utsöndrar ett slem när de kommer i kontakt med vatten eller matsmältningsvätskor. Kan användas hela året eller i de perioder då matsmältningen och tarmsystemet är belastat, exempelvis på grund av sand eller jord i tarmen eller vid ett ökat behov av essentiella fettsyror.

  • Mycket skonsamt lättkrossade, gula linfrön
  • Högt innehåll av värdefulla slemämnen
  • Högt innehåll av Omega-3 fettsyror

För mer info om alla våra produkter är du alltid välkommen att ringa, smsa eller skicka mail. Kontakt