Månadens produkter April

Månadens produkt

Månadens produkter april ( vi låter denna ligga kvar under maj då den är aktuell)

Nu kommer gräset

Gräset utmanar ofta hästens matsmältning och ämnesomsättning lite extra. Dess tarmsystem kan då behöva extra stöttning med en ört- och fiberbaserad utfodring.Vissa hästar tål gräset sämre än andra och då är det bra att vara mentalt förberedd. Om det värsta händer och din häst får fång har vi även produkter som kan lindra och läka. Perioden 15-30 april ger vi 10% rabatt på Glucogard och LaminForte. Du behöver ingen rabattkod utan produkterna är nedsatta direkt i webshopen.

Equigard, St Hippolyt, foder för fånghästar, EMS

EquiGard – Fodret till lättfödda hästar
Fodret till de hästar som har behov av en spannmålsfri fodersammansättning. Energin tilldelas genom lågglykokemiska fiber istället för från spannmål eller melass. EquiGuard stabiliserar insulinfunktionen genom vitala spårämnen som magnesium, zink, koppar, mangan, selen samt Omega-3 fettsyror, lecitin och antioxidanter som vitamin E.
  • Till lättfödda raser och hästar med metaboliska problem
  • Mycket lågt innehåll av stärkelse och socker
  • Specifik mineralisering för stabilisering av kolhydrat- och fettmetabolism

 

Glucogard från St Hippolyt med dokumenterad effekt. Minerlatillskott vid fång, EMS, Cushing mm

GlucoGard – Vid obalans i insulinregleringen
Ett mineraltillskott som hjälper till att kompensera för brister som kan uppstå till följd av obalanser som fetma, instabilt blodsocker eller insulinresistens. GlucoGard förutsätter spannmålsfri utfodring och ges ofta som en kur, men kan också vara en permanent del av utfodringen året runt vid behov. GlucoGard är inte fulltäckande av vitaminer och mineraler och bör därför kompletteras med mineralfoder för att täcka det dagliga behovet.
  • Tillför naturliga antioxidanter och organiskt bundna mineraler
  • Örter och öljäst stödjer regleringen av blodsocker och insulin
  • Idealisk i kombination med EquiGard

Lamin Forte St Hippolyt

Lamin forte – Vävnadsförnyelse
Brist på livsviktiga ämnen som zink, vitamin C och vitamin E kan påverka immunförsvaret negativt och därmed förhindra att vävnad kan förnyas. Lamin Forte tillför livsviktiga ämnen som essentiella fettsyror, vegetabilska antioxidanter, glykonäringsämnen från havsalger samt spårämnen som understödjer immunförsvarets funktion.
  • Viktiga näringsämnen från brunalger
  • Högt innehåll av antioxidanter
  • Skyddar och reparerar belastade senor och leder

 

För mer info om alla våra produkter är du alltid välkommen att ringa, smsa eller skicka mail. Kontakt