Månadens fokus Essential Foods

Essential Beginning rea

Härliga smaker från havet till våra fyrbenta vänner

Vi vill gärna presentera lite härliga smakupplevelser från havet från Essential Foods, både nyheter och gamla trotjänare. Många av Essentials måltider och godbitar är fulla med havets läckerheter. Fisk är en naturlig källa till vitaminer, mineraler och Omega-3, den är dessutom full av härliga smaknyanser som uppskattas av de flesta både hundar och katter.

 

ESSENTIAL THE LYNX
Låt oss presentera en mycket smaskig nyhet. Framtagen till katten men lika god för din hund. Lynx innehåller 100 % torsk och kolja från Island.

 

 

 

NAUTICAL LIVING är ett exempel på en av de populäraste måltiderna som är tillagad med massor av färsk Atlantlax från Skottland, öring, sill och säsongens fisk. Denna måltid är speciellt bra för hundar med pälsproblem eller som är känsliga för foder som innehåller annat kött.

 

 

 

 

 

Essential stödjer alla duktiga människor bakom Sea Shepherd.
Just för att vi tillagar våra måltider med fisk så är vi glada över att kunna stödja alla duktiga människor bakom Sea Shepherd genom en donation för 2021, detta är en frivilligorganisation som gör ett enastående arbete för att skydda och bevara haven.

 

 

 

Stort tack till alla kunder som gör det möjligt för Essential Food’ s CHARITY PROGRAM att hjälpa djuren, både över och under havsytan. Här kan du se alla välgörenhetsgåvor : ESSENTIAL Charity program 2021