Installningserbjudande St Hippolyt 10% rabatt! – Öppet hus 31/8

Installningserbjudande St Hippolyt – 10% rabatt!
Välkommen till Källhagens Gård mellan kl 11-14 på öppet hus eller till webbutiken För Hästen hela dagen den 31/8

Installningserbjudande 10% rabatt på St Hippolyt och Agrobs med öppet hus på Källhagens Gård

 

 

Vi erbjuder 10% rabatt på hela St Hippolyts sortiment även i vår webbutik denna dagen (vi skickar inte enstaka säckar, läs vårt fodervillkor). Vi erbjuder även 10% rabatt på Mink Horse, Blue Hors samt Hippofix i vår webshop. Rabatten gäller enbart denna dagen och bara på swish- och kortbetalningar samma dag. OBS! Du måste ange rabattkod i kassan: INSTA19. För er som har möjlighet att komma till oss i Hemfosa bjuder vi på korv med bröd, läsk, kaffe samt tävling och fler andra erbjudanden och rabatter. Förutom att vi är stolta återförsäljare för St HIppolyt och Agrobs är vi det även för bl a den amerikanska Thermohinken, danska Mink Horse – kläder och tillbehör för ryttare och häst, Hippofix, Scippis – Australian Fashion med flera andra företag.

Vi har ingen stor butik men ett stort hjärta och mycket service i vårt lilla ”Showroom” på Källhagsvägen 8 i Hemfosa. Varmt välkommen!

Ta gärna med dig en vän och ta även med dig eller maila i förväg din grovfoderanalys samt information om din häst: Ras, vikt, arbete och annan nyttig information, så räknar vi fram ett foderstatsförslag på St Hippolyts foder så snart vi hinner, det kostar inget extra utan ingår i vår service. Mail info@kallhagensgard.se eller kontaktformulär nedan.

Anmäl dig på nedan kontaktformulär , eller  via sms till : 0708742385. Skriv i ämnesraden samt i sms ”Anmälan 31/8”. Annars kanske det inte finns kaffe och korv så det räcker ;-).

Varmt välkommen! Hitta hit!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt mobilnummer

Ämne

Ditt meddelande