INBJUDAN – Installningsdag med rabatter 28 augusti 2021

Installningsdag Källhagens Gård

Inbjudan – Installningsdag med rabatter 28 augusti 2021

Installningserbjudande med 15% rabatt på St Hippolyt och Agrobs produkter och i stort sett ALLT annat!

Vi kör öppet hus på Källhagens Gård den 28 augusti 2021 i samarbete med St Hippolyt.  
Välkommen till Källhagens Gård mellan kl 12-16 på ”öppet hus” – anmäl dig i länk nedan så vi vet hur många vi blir och kan förbereda med fika mm och så Covidsäkert vi kanHar du inte möjlighet att komma hit går det även bra att handla i webbutiken För Hästen hela dagen den 28/8, VIKTIGT att din beställning betalas med swish eller Billmate-kort samma dag för att rabatten ska gälla. Mer info nedan.

Vi erbjuder er 15% rabatt på St Hippolyts och Agrobs sortiment och på näsan ALLT annat* i vårt sortiment. Rabatten gäller även i vår webbutik** denna dagen.
Rabatten gäller enbart denna dagen och bara på swish- och kortbetalningar samma dag.

För er som kommer hit till oss i Hemfosa bjuder vi på korv med bröd, läsk, kaffe samt SUPERPRISER på varor med kort datum och utgående produkter.
Förutom att vi är stolta återförsäljare för St Hippolyt och Agrobs är vi det även för den amerikanska Thermohinken, danska Mink Horse, Blue Hors, Hippofix, Scippis – Australian Fashion , ESSENTIAL FOODS för hund och katt, Eclips Biofarmab och flera andra företag. Vi har ingen stor butik men vi har ett stort hjärta och mycket service i vårt lager och vår nya lilla butiksbod som vi också inviger denna dag på Källhagsvägen 8 i Hemfosa. Varmt välkommna!

Tipsa gärna en vän och kom och mingla med oss och andra trevliga häst & hundmänniskor (på behörigt avstånd i dessa tider) Kom bara om du är helt frisk! Vi är ute och äter/fikar och håller avstånd när vi är inne och handlar. Du kan även ta med dig eller maila din grovfoderanalys, så räknar vi fram ett foderstatsförslag på St Hippolyts foder så snart vi hinner, det kostar inget extra utan ingår i vår service.
Maila till info@kallhagensgard.se

Anmäl dig på nedan kontaktformulär gärna innan fredag, annars kanske det inte finns kaffe och korv så det räcker ;-).Du kan även sms:a till : 0708742385 ”Anmälan 28/8, vilka som kommer och ca tid”. Vi försöker sprida ut er så gott det går 🙂

Varmt välkommen! Hitta hit!

*15% rabatt gäller i år på nästan ALLA varor vi säljer. Undantag är promotionartiklar (Hippolyts ex grimmor, schabrak mm) samt Thermohinken.
Utkörning enligt leveransschema. Utanför detta 95kr i frakt inom Stockholm.
**webbutiken – För kunder utanför Stockholm gäller följande: Vi skickar inte enstaka säckar till rabattaterat pris, läs vårt fodervillkor, enstaka säckar kostar 149:-/säck i extra frakt. Ingen extra rabatt på halv- och helpallsorder, de offereras som vanligt. Maila förfrågan till:info@kallhagensgard.se.  Rabattkod: INSTA2115

Anmälan till Installningsdag 28/8 2021
Här fyller du i för- och efternamn och gärna din adress
Här fyller du i din emailadress
Detta för att vi ska kunna ändra om det blir för många samtidigt för att kunna hålla avstånd.
Ras, ålder, vikt, hur mycket den arbetar och om den har några speciella problem. Så mycket info som möjligt är bra