Hösilage i småpack av hög kvalitet!

MyLand Hösilage småpack

Hösilage i småpack av hög kvalitet  – Källhagens Gård kan nu presentera MyLand

 

MyLand Leader’s Spirit – högkvalitativt hösilage i 20 kg förpackning i 3 olika sorter för att passa flera typer av hästar. Vi är glada att i dessa bistra fodertider kunna presentera ett nytt foder på den svenska marknaden. Vi har lagt upp lite information här på hemsidan som kommer att fyllas på efter hand.

Vi startar upp med att ta in pallorders och samlar upp till fulla lastbilar för import och ompackning samt utleverans till varje kund. Vi kommer även att ha lager på Källhagens Gård för att kunna köpa säckar styckvis för hämtning eller i samleverans med St Hippolyt och Agrobs foderleveranser inom södra Stockholm. Ut i landet är det helpall som gäller på samtliga fodermärken.

Källhagens Gård är godkända foderleverantörer/importörer av Jordbruksverket och MyLand är en godkänd leverantör med de certifikat som krävs för att kunna importera till Sverige. MyLand har producerat högkvalitativt hösilage i Litauen i 8 år och har exporterat foder till ca 20 länder inom EU och Norge, nu är det Sveriges tur.

Maila oss för offert.