Anmälan Stallträff formulär

 

 

 

Anmälan till digital foderkväll 31/3 kl 19 samt Stallträff Hanstavik 6/4 OBS! Alla * markerade måste fyllas i, tack!
Dessa två tillfällen hör ihop men kan man bara vara med på den ena är det ok. Vi kommer först hålla en digital foderföreläsning via Teams den 31/3 (den är öppen även för andra) Efter det följer vi upp med att besöka er på plats på Hanstavik den 6/4 då vi går igenom häst för häst. Innan det räknar vi ut en individuell foderstat baserad på St. Hippolyts hästfoder som ev justeras efter stallträffen. Vi har fått in stallets grovfoderanalys, använder ni eget hö är det viktigt att komplettera med den.
För och efternamn
Din fullständiga adress samt gärna vilket stall om du inte står på Gärtuna
Här fyller du i din emailadress
Denna föreläsning är en förkortad version där vi koncentrerar oss på att främst presentera fördelarna med just St Hippolyts foder som är det vi baserar våra foderstater på. Vi går självklart även igenom lite baskunskaper och tittar på er grovfoderanalys och hur man tolkar den.
Då det kanske blir många hästar att gå igenom och varje häst tar ca 15 minuter är det viktigt att vi kan starta tidigt (gärna redan 16.00). Här vill vi veta när du tidigast kan komma, men även om du har en senaste tid du kan. Efter det schemalägger vi och skickar ut till er i god tid, vi kan inte lova ni kan få den tid ni önskat men försöker så gott vi får ihop det.
Vi behöver ras, vikt (om du bedömer den som under eller överviktig skriv det samt vilken vikt den bör ha) Skriv även vilket arbete hästen utför om den är lätt- eller svårfödd. Sedan får du gärna fylla i vad den äter idag, om den har några "problem" (ex hud, hovar, temperament etc) Ju mer info desto säkrare foderstat.
Klicka på Browseknappen till höger och leta upp den fil du vill ladda upp.
Vi försöker få med i foderföreläsningen eller så svarar vi dig separat innan eller under stallträffen.
Varmt välkommen önskar vi på Källhagens Gård och St Hippolyt!